Joan Pons Torres

Joan Pons Torres

Parlam andalûh

¿Per quina raó científica Podemos nega sa nostra llengua balear o sa valenciana però exigeix es reconeixement d’un idioma ‘andalûh’ que no s’ha escrit mai? Per cap. És pura política.

Un conseller molt caparrut

Tenim un conseller molt caparrut que es compromet a gastar encara més sous de tots en s’akelarre separatista de sa Universitat Catalana d’Estiu.

S'estafa de sa nova normalitat

Sa realitat avui a ses Pitiüses amb més des 70% de sa població vacunada és que es governants no mos han tornat sa normalitat promesa, sinó que ses restriccions de llibertats són més fortes que mai.

Podemos contra es progrés

Que sa consellera de vivenda consideri un problema es turisme de qualitat demostra que mos governen radicals que estan en contra des progrés econòmic i social de ses Balears.

Veritats que couen

Ses endevinades paraules de Pablo Casado en defensa de s’eivissenc, es formenterenc, es menorquí i es mallorquí han caigut com un plom dins ses capelletes catalanistes.

Entendre figues per llanternes

Primer de tot, el sr. Torrent ha d’entendre que en democràcia tothom té dret a opinar: de covid, de vacunes, de futbol o de política.

Per què serveix sa vacuna?

Si sa vacuna només protegeix a un mateix, i ses persones de risc ja estan vacunades, ¿quin sentit té obligar a que es vacunin es treballadors sociosanitaris?